Kurs

Grunderforum TønsbergIISO-Norge tilbyr spesialtilpassede kurs til både næringslivet, frivilligheten, offentlige instanser og skoleverket.

I våre kurs lærer deltagerne om seriøs oppmuntring og hvordan de kan bruke det som verktøy for å oppnå ønsket resultat.

Ta kontakt for uforpliktende informasjon om hvordan vi tilpasser våre kurs til deres ønske og nåværende behov.

 

Kunsten å lede frivillige

Kurs for ledere og personer med verv i frivillige organisasjoner.

(Kan leveres både internt i en organisasjon og som felles samspillarena for flere lag og foreninger med lokal tilknytning)

Aktuell tematikk: Lederegenskaper og lederfokus, kommunikasjon og relasjonsbygging i praksis, menneskelige drivere, eierskap, ansvarliggjøring og prioritering. Kurset tilpasses de lokale behov og aktuelle fokusområder gjennom dialog i forkant.

IISO Introduksjons kurs.

–          Introduksjon – Inspirerende innføring i Seriøs Oppmuntring som verktøy for felles måloppnåelse (2 x  45 min)

–          Praksis – Fra tenkning og holdning til ny handling. (2 timer).

Seriøs oppmuntring er ikke målet i seg selv, men en måte å komme dit man ønsker. I introduksjonkurset gir vi dere en innføring i hvordan dette kan gjøres i praksis. Dere forlater introduksjonskurset med konkrete tiltak på blokka.

Ta kontakt for info og priser.

IISO Grunnkurs:

IISO grunnkurs består av 4 samlinger a 4 timer basert på IISOs modell for organisasjonutvikling. Kurset tilpasses kundens behov og ønskede tematikk. Kurset bidrar på den måten til at deltagerne umiddelbart og suksessivt kan ta kunnskapen i bruk for å jobbe mot ønsket mål.

  1.  Bevissthet og Forståelse; – Dere lærer metoder for å definere og enes om felles mål, og videre beskrive hvorfor det er viktig, og hvordan seriøs oppmuntring som verktøy kan benyttes.
  2. Testing / utforskning; – Dere lærer metoder for å utforske ulike former for seriøs oppmuntring, og dere får i praksis erfare viktigheten av kræsjtesting som metode.
  3. Aksept og Institusjonalisering; – Dere lærer å kartlegge effekter, se mangfold av praksiser, og skape handlingsrom i virksomheten.
  4. Internalisering og veien videre – Dere lærer metoder for å konkretisere, evaluere og strukturere videre arbeid i tråd med målsetning.

Ta kontakt for info og priser.

Dersom oppdragsgiver ønsker å bli IISO-sertifisert vil IISO avholde revisjoner tilknyttet organisasjonens rapporter og dokumentasjon i henhold til sitt arbeid med kursinnholdet. Revisjonene tar utgangspunkt i sertifiseringsbeskrivelsen

 

Ekstra-tjenester:

  • Alle våre alliansepartnere tilbyr også egne kurs, foredrag, workshops, coaching og lignende. Sjekk ut våre mentale slektninger her (LINK)
  • Kulturell befaring – antropolog på besøk i virksomheten (min 2 dager) – En kulturell befaring bidrar til at IISO kan tilpasse kursene slik at dere i større grad vil lykkes med å foredle og utvikle organisasjonskulturen i tråd med virksomhetens målsetting.
  • Ekstra arbeidsøkter a 2 eller 4 timer ved ønske og behov.
  • Online Micro-seminar tilpasset virksomhetens behov (max 1,5 time)