Podcaster

Her deler vi podcaster som på ulikt vis er relatert til det å bedrive seriøs oppmuntring. Vi håper og tror at her kan du få innspill og perspektiver. Send oss gjerne tips om andre podcaster relatert til seriøs oppmuntring på post@iiso.no

——————-

Våre nære venner i Fearless Mind har en flott podcast med mye relevant innhold. Her er episoden hvor vår egen antropolog er med og snakker om kunsten å virke sammen på jobb, men utforsk gjerne resten av episodene de har også.

——————-

Adam Grant er psykolog og driver podcasten Worklife. I denne episoden tar han for seg samarbeid mellom konkurrenter. Blant de medvirkende i episoden er blant andre Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud.

——————-

I denne episoden av Ekko er Dag Janson fra OsloMET gjest, hvor de snakker om Janson sine studier rundt ledelse. Stikkord er balansen mellom makt og sensitivitet i ledelse.

——————-

Patric Lencioni ga i 2016 ut boken The Ideal Team Player, og i denne episoden snakker han om boken med Ken Coleman fra the EntreLeadership podcast.

——————-

Siri Abrahamsen er en av de som virkelig utgjør en forskjell i samfunnet vårt. Hun reiser landet rundt og lærer foreldre, barn, pedagoger og andre om konseptet Gleding. Dette er en podcast du kan høre sammen med barna, eller du kan få innspill om hvordan snakke med barn og unge om ulike tema. I denne episoden snakker hun med klovner Wilmer om EMPATI

——————-