Bli med?

Vil du være med i IISO?

Vi får stadig spørsmål fra folk der ute i vårt langstrakte land om man kan bli med i IISO, og ja, det kan dere. Vi vil gjerne har flere med på laget. 

Innledningsvis kan dere engasjere dere på to ulike måter. 

1: IISO Oppmuntringstilsyn.tilsyn larvik håndballskole

Oppmuntringstilsyn har til oppgave å etterse evne og grad av oppmuntring rundt i samfunnet, og rapporterer kun på de positive avvikene. (

Et oppmuntringstilsyn skriver gjerne ut en avviksmelding ved observasjon av positivt avvik. Denne positive avviksrapporten leveres til vedkommende som har utgjort en positiv forskjell.

Oppmuntringskort til slikt bruk kan enkelt lastes ned i skjema under.

I tillegg ønsker vi at du som IISO oppmuntringstilsyn rapporterer de positive avvikene inn til IISO. På den måten kan vi dele inspirasjon og gode historier med resten av verden. Da har du 3 kanaler å benytte.

  1. Benytt vår facebook side. facebook.com/iisonorge og del det positive avviket der.
  2. Benytt #-taggen #seriøsoppmuntring på instagram og twitter, og tagg vår bruker @iisonorge
  3. Send oss en epost på post@iisonorge.no

Ønsker du å bære oppmuntringstilsynsvest, t-skjorte, genser eller jakke kan din lokale leverandør av arbeidstøy eller sportsutstyr hjelpe deg med trykking. Maler på oppmuntringskort og klær finner du her i tilsynspakka.

 

2: IISO ut-forsker

IISO Ut-forskere tar en mer aktiv rolle med å utforske og utvikle ulike oppmuntringsstrategier i sine omgivelser. Det være seg på jobb, skole, nabolag, organisasjoner, idrettslag etc.

Som IISO Ut-forsker får du tilgang til IISO-Verktøykasse (pdf versjon), og du, sammen med andre ut-forskere vil bli invitert med på online micro-seminar, hvor deltagerne deler sine tips, triks og erfaringer fra det arbeidet de har gjort.

Det lar seg fint kombinere å være både IISO oppmuntringstilsyn og IISO UT-forsker.

Ønsker du å bli IISO Ut-forsker,? Send oss en epost på post@iiso.no så vil vi kontakte deg ila kort tid.